Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Τα καλοκαιρινά λουλούδια του μπαμπά μου...











10 σχόλια:

  1. Όλα πανέμορφα τα λουλούδια του μπαμπά σου, μάντεψε ποιό μου άρεσε πιο πολύ όμως... oh yes! Ο βασιλικός της μαμάς σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο βασιλικός μου έκλεψε την καρδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεχασα,να σε συγχαρω για τό πόστ μέ τόν Μόντη.!!μερικά δέν μπορω νά τ ακουσω καλά!τι φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Γιώργο μου!Ωραία τα λουλούδια του πατέρα σου,ωραίες κι φωτογραφίες που βγάζεις.
    Τώρα που το σκέφτομαι,μοιάζεις πάρα πολύ στον πατέρα σου!Οχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην αγάπη σου για το διάβασμα,το γράψιμο,τις φωτογραφίες,την αγάπη προς το Θεό,την αγάπη προς τους ανθρώπους.Εντάξει τα δυο τελευταία χαρακτηρίζουν και την μητέρα σου.
    Είσαι θησαυρός αγόρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Pure Honesty: Το περίμενα!
    @Καίτη: Ευχαριστώ πολύ, μεγάλος ο Μόντης πράγματι...Σχετικά με τα βίντεο δεν έχω δυστυχώς κάτι να σου απαντήσω, με συγχωρείς.
    @Με τα φτερά της ψυχής: Ευχαριστώ για τα λογάκια της καρδιάς σου αλλά δεν ανταποκρίνονται και πόλύ στην πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακου μέ συγχωρεις..εγω ευχαριστω τόσο πολύ!ξέρεις μ αρέσει πολύ ο Παντελης Μηχανικός.Μήπως έχεις κάτι δικό του;το βιβλιο τόχω μέ τά ποιήματα του.Κάτι πιό ζωντανό εννοώ.βλέπε Μόντης!!Σ ευχαριστω γιά την ευγένεια ,νασαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί πιστεύεις ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;Γιατί πιστεύεις ότι δεν έχεις πάρει από τους γονείς σου στοιχεία; ή ότι δεν έχεις τόσα χαρίσματα;Εγώ όμως που μεγαλώσαμε μαζί τα βλέπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφες εικόνες Γιώργο μου.. Το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη μετά απ΄αυτά που έγιναν. Μια λέξη μόνο για τις φωτιές των τελευταίων ημερών, πένθος...
    Καλή σου νύχτα, σε φιλώ γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Καίτη Στο http://www.costasmontis.com/ στα audios kai videos θα απολαύσεις λίγο Μόντη!
    @evangelia.g.m Σε ευχαριστώ Λιλάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Γιώργο μου!Δεν θα το πιστέψεις αυτό που θα σου πω!ο Δημήτρης από το "Ξάνθη Φιλοσοφείν" μου έκανε πρόσκληση να γράφω στο ιστολόγιό τους! Είμαι πολύ χαρούμενη και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου.Σε ευχαριστώ γιατί εσύ με βοήθησες και με παρότρυνες να φτιάξω ιστολόγιο.Να μη φοβάμαι να μοιραστώ τα συναισθήματά μου, τις απόψεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή