Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Το ΚΚΕ καλεί τον κρατικό μηχανισμό να επέμβει την 25η Μαρτίου;
11/3/2012
Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ετοιμάζεται προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ καταγγέλλει η Αλ.Παπαρήγα


Θεσσαλονίκη

Καταγγελίες για προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ, και όχι μόνον, με αφορμή το εορτασμό της 25ης Μαρτίου, έκανε η γενική γραμματέας του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, από την Καβάλα όπου βρέθηκε την Κυριακή περιοδεύοντας στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Η κ. Παπαρήγα, αναφερόμενη σε δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» της Κυριακής, κατήγγειλε ότι με την ανοχή του πολιτικού συστήματος έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες, έχουν διαρρεύσει επιβεβαιωμένες πληροφορίες και διανεμήθηκε έντυπο πληροφοριακό υλικό, σύμφωνα με τα οποία καλούνται σε ανοιχτή δράση οργανώσεις εφέδρων και μάλιστα των ειδικών δυνάμεων, ώστε να προκαλέσουν επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρέλασης και να τη «ματαιώσουν», για να δικαιολογηθεί η βία και η αγανάκτηση του λαού.

Η γγ του Κόμματος είπε ότι οι ομάδες των εφέδρων θα συνεργαστούν και με ειδικές εταιρείες στρατολόγησης μισθοφόρων, που διδάσκουν την τέχνη του σύγχρονου πολέμου.

Σημείωσε ακόμη πως «δεν μπορεί να είναι αμέτοχος ο κρατικός μηχανισμός σε αυτά τα σενάρια που έχουν βάση και αν δεν είναι έτσι, θα πρέπει να τα αποτρέψει με κάθε μέσο και τρόπο».

Σε σχόλιο της για τις επικείμενες εκλογές υποστήριξε ότι κανένα από τα κόμματα δεν πρόκειται να αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, συμπληρώνοντας ότι ίσως να είναι η πρώτη προεκλογική εκστρατεία χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις.

Ισχυρίστηκε τέλος ότι τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας «θα επιχειρήσουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες τρομοκρατώντας τους και νοθεύοντας τη λαϊκή συνείδηση ότι αν ψηφίσουν το ΚΚΕ θα καταστραφεί η χώρα».

Αναφερόμενη στους πολίτες, τόνισε: «Ο λαός πρέπει να προετοιμαστεί γιατί αυτή η εκλογική μάχη πρέπει να δείξει το εξής: Ότι ο λαός και δεν φοβάται και δεν αυταπατάται. Εκεί θα κριθεί τι θέλει ο λαός. Θα κριθεί πόσο άφοβος είναι και πόσο ανοιχτομάτης είναι ύστερα από μια μακρόχρονη εμπειρία. Όχι στο φόβο όχι στις αυταπάτες. Τότε το δρόμο του θα τον βρει ο λαός. Δεν πρέπει να επιτρέψει οι εκλογές να νομιμοποιήσουν ότι έχει γίνει μέχρι τώρα ή να γίνει το μικρό πλήγμα. Το μεγάλο πλήγμα για το σύστημα είναι η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ».

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231185797

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου