Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διασώστε την αξιοπρέπειά σας...


...και παραιτηθείτε! Ψηφίσατε το Μνημόνιο που καταστρέφει την χώρα! Είδατε που το πάει ο Γιωργάκης και η ιδεοληπτική παρέα του σε θέματα παιδείας, πίστης, ελευθερίας, κοινωνικής αποδόμησης! Όσοι από εσάς διαθέτετε φιλότιμο τολμήστε πια και ρίξτε την κατοχική κυβέρνηση άμεσα! Το οφείλετε στην Πατρίδα μας και τον Λαό της!

υ.γ. Και μην φοβάστε τίποτα! Η κυρία Σοφία Σακοράφα που σεβάστηκε τους ψηφοφόρους της και το τόλμησε, κυκλοφορεί άφοβα στο δρόμο δεχόμενη τα συγχαρητήρια των πολιτών που την συναντούν!
 Όσοι από εσάς δεν είστε λύκοι με ένδυμα προβάτου μην συνεχίζετε να φέρεστε σαν κοτούλες! Βάλτε λίγο πείσμα και κουράγιο αν όχι λιονταριού τουλάχιστον γαϊδάρου, και κλωτσήστε τους με όλη σας την δύναμη! Σε διαφορετική περίπτωση, αυστηροί κριτές τα παιδιά σας θα σας φτύνουν μια μέρα...

2 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ:
    -ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    -ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ
    -ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ
    -ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ (Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...)
    -ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    -ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ
    -ΒΑΖΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ
    - ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΞΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ
    -ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΝΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ
    -ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (Η ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ)
    -ΚΛΠ
    -ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτης Κρητικός, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Στέλιος Παπαθεμελής, Δημήτρης Τσοβόλας, Μανώλης Δρεττάκης. Σημαντικά πρόσωπα που αντικαταστάθηκαν από την bilderberg Διαμαντοπούλου, Σηφουνάκηδες, Μπουτάρηδες και Καρατζαφέρηδες! Να τους χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή