Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Μαύρο στον Ψαριανό και στο κόμμα του!


Ο τύπος που έγινε βουλευτής επειδή έβριζε τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο... Ο τύπος ο οποίος δηλώνει ότι "φούντες και χασίσια, πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα στα περίπτερα"...  Ο τύπος που θεωρεί ευατόν επαναστάτη επειδή δεν βάζει γραββάτα στην Βουλή... Ο ίδιος τύπος σήμερα στο Βήμα της Κυριακής δηλώνει μεταξύ άλλων:


- Εχει δημοψηφισματικό χαρακτήρα η επικείμενη αναμέτρηση;

«Δεν έχει δημοψηφισματικό χαρακτήρα. Είναι αυτοδιοικητικές εκλογές. Οποιος θέλει δημοψηφίσματα ας τα προκηρύξει. Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς καταψηφίσαμε και το μνημόνιο και τον “Καλλικράτη”. Να λείπουν λοιπόν οι αριστεροδεξιές δημαγωγίες. Για δημάρχους, περιφερειάρχες και προτάσεις ψηφίζουμε. Βεβαίως πλήττεται και η ανάπτυξη και η διαχείριση και η ζωή μας και έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και σε σχέση με το μνημόνιο που δεν είναι μονόδρομος και για τον “Καλλικράτη” που εφαρμόζεται λάθος, για το ότι όμως είμαστε στην άκρη του γκρεμού δεν ευθύνεται ούτε το μνημόνιο ούτε το ΔΝΤ ούτε η Ευρώπη ούτε ο Καλλικράτης ούτε ο Ικτίνος. Οι κυβερνήσεις ευθύνονται του δικομματισμού και η στρεβλή αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίκηση».


- Θα αφήνετε τους εκπροσώπους της τρόικας να εισέρχονται στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής ή προτίθεστε να τους πετάξετε έξω όπως ο κ. Αλ. Αλαβάνος;

«Θα καθόμαστε στο προαύλιο, στον υπέροχο κήπο δίπλα στην πισίνα και θα πίνουμε φραπεδιές με τους συμπαθέστατους κατά τα άλλα τσαντάκηδες. Και ξαφνικά θα μπουκάρουν οι Τουπαμάρος των πόλεων και θα τους κρεμάσουμε τους στυγερούς αυτούς εγκληματίες. Θέλετε να πούμε κι άλλα τέτοια;».

Πλακίτσα με το ΔΝΤ και τον Καλλικράτη και μια θολή ροζ κριτική στον δικομματισμό! Χειρότερος από την Ντόρα Μπακογιάννη και τους Μανοανδριανόπουλους γιατί φορά μανδύα "αριστερού" προβάτου ενώ είναι λύκος επικίνδυνος του πιο μαύρου συστήματος! Ας τον μαυρίσουμε ανυπερθέτως αδέλφια και ας αφήσουμε να τον ψηφίσουνε τίποτε γκαλερίστες, η Ρεπούση, υψηλόβαθμοι κρατικοί υπάλληλοι, τίποτα Παρατηρητήρια του Ελσίνκι, ο Κύρκος και η φυσαρμόνικα του Κύρκου! Μπορούν να τον ψηφίσουν επίσης οι διαμένοντες σε λοφτ στο Γκάζι, ο σκηνοθέτης του "Κυνόδοντα", επαγγελματίες αντιρατσιστές (από αυτούς που μένουν σε περιοχές όπου οι μόνοι αλλοδαποί είναι οι υπηρέτες τους). Α, μπορεί να τους ψηφίσει κι ο κυρ Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού... Τι τρελή πλάκα σπάει ο ντουνιάς με κάτι τέτοιους  "αριστερούς" της επίγευσης που αφήνει ένας παλαιωμένος Μπουτάρης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου