Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Αλα τούρκα!


Οι καιροί στο πατρίδα είναι δύσκολοι! Στην παρούσα φάση για να την βγάλεις καθαρή στην Ελλάδα πρέπει να είσαι ή ανεμογεννήτρια που γυρνάει σαν τρελή, ή μη κυβερνητική οργάνωση που κάμει πρότζεκτ ή ο Πάγκαλος που ξερνάει στη μούρη μας! Σε μια χώρα με πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών τον Γιωργάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον Στάθη "αρχίζει να θυμίζει πλέον έναν άνθρωπο που παίζει λαϊκό λαχείο κι ύστερα κοιτάζει την κλήρωση του εθνικού» μας αφιερώνω το παρακάτω άσμα... Γειά σου ρε Μαχμούτ μερακλή! Έτσι, ρίξτα... Πολυπολιτισμός και τα μυαλά στα κάγκελα και οι φρεγάτες στα Σούνια!



Υστερόγραφον πρώτον!

Αφιερωμένο στην βλόγγερ Pure Honesty, η οποία μη γνωρίζοντας από μουσική, με κατακερανώνει όταν, προχώ και μουλτιέθνικ καθώς είμαι, γυρνάω σε αμανέ όλα τα τραγούδια!

Υστερόγραφον δεύτερον!

Εις την φωτογραφίαν βλέπετε πινακίδα τινά, την οποίαν αντίκρυσα εις την είσοδον μιας οικίας στο Μικρό Πάπιγκο! Φαίνεται πως εις το όμορφον αυτό ορεινόν χωρίον ενδημούν ακόμη ιθαγενείς οι οποίοι δεν έχουν πάρει μυρωδιά πως στα πεδινά το διακύβευμα έχει από καιρό αλλάξει... Α ρε opengov που θέλουνε...

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ εκπληκτικό!! Βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως αν και εκαναν καλή δουλειά τα παιδιά, εσύ παρουσιάζεις περισσότερο πάθος και ταλέντο στους αμανέδες σου!!!
    Δυο πράγματα έχω να πω μόνο...
    1. ζητώ δημόσια συγγνώμη που τόσο καιρό έπνιγα αυτόν τον έμφυτο νταλκά και
    2. ευχαριστώ για την αφιέρωση... μου έφτιαξες την μέρα!!!

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή