Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Καλώς τους...

Για να ξεκινήσουμε χαρούμενα: Η κυρία υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού. Ναι κύριοι και Τουρισμού, κερκυραία γαρ, και Πολιτισμού η κυρία Άντζελα Γκερέκου...



Να συνεχίσουμε σοβαρά: Mrs. Anna Diamantopoulos, minister of Education. Νομάρχης στα 25, στο παρακάτω απόσπασμα η κυρία εξηγεί στο πόπολο τι εστί Bilderberg συνεπικουρούμενη από τον Αβραμόπουλο.



Κλείνω με τον άνθρωπο που έδωσε τον Οτσαλάν, χειρίστηκε την υπόθεση-ντροπή των Ιμιών και μέχρι προχθές έβριζε τον Γιωργάκη! Έβριζε τον πρόεδρο δηλαδή ο αντιπρόεδρος! Να τον χαίρεστε νεοπασόκοι της πράσινης ανάπτυξης, της Διεθνούς Αμνηστίας και της ευρυζωνικότητας!



Κατά τα άλλα υπουργοί έγιναν η κατά τα άλλα συμπαθής κύρια Γεννηματά, ο κύριος Κατσιφάρας και οι εξ Εσπερίας κολλητοί του παιντιού! Εν έτει 2009 και έχουμε πρωθυπουργό Παπανδρέου και υπουργούς Γεννηματά και Κατσιφάρα! Και θέλουν να εμπνεύσουν αξιοκρατία... Βρε ουστ! Αφιερωμένη η επόμενη εικόνα, ενδεικτική της ανανέωσης της πολιτικής ζωής της χώρας. Δύο εκ των "συμπαθεστέρων" στελεχών που θα μας...κυβερνήσουνε αγκαλιά...Τι τους χωρίζει άραγε και τι τους ενώνει;

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Γιώργο μου!Θα συμφωνήσω μαζί σου για αυτές τις επιλογές που αναφέρεις ότι δεν ήταν και οι καλύτερες.
    Ειδικά του Πάγκαλου και του Βενιζέλου, αλλά πιστεύω οτι το έκανε με το σκεπτικό να μην "τρίξει" η καρέκλα του, κατά την παροιμία:"χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις φιλησέ το"
    Να σου πω, τον Κατσιφάρα που τον έβαλε;
    Μου άρεσε πάντως που έβαλε πολλές γυναίκες στην Κυβέρνηση, διότι έμεις οι γυναίκες είμαστε πιο έξυπνες καιπιο οργανωτικές από εσάς τους άντρες!χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aλήθεια.. η Μιλένα που αξιοποιήθηκε;;
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή